www.gronnkirke.no

 

 Et samarbeid mellom:
 

 

 
 
 
 
 
 

 
Følg Grønn kirke på facebook 


Folkets kjempemarsj før COP 21


Etter terrorhandlingene i Paris, har fransk politi forbudt den store massemønstringen som var planlagt i byen den 29. nov. Desto mer oppfordres folk andre steder i verden til delta i en global kjempemars lørdag 28. november for gjennombrudd i klimaforhandlingene. NÅ er det innspurt!

Dette er et ledd i en internasjonal storsatsing med markeringer over hele verden før klimatoppmøtet i Paris. I Norge blir det folkets klimamarsj i 8 byer og tettsteder. Du finner oversikt over hvor det skjer HER.  

I Oslo blir det marsj fra Jernbanetorget til Eidsvolls plass. Skaperverk og bærekraft er medarrangør sammen med andre i Klimavalgalliansen. Dette blir familievennlig med besteforeldre og miljøagenter, Preses i Den norske kirke og representanter fra miljøbevegelse og fagbevegelse holder appell foran Stortinget. Nå er det også bekreftet at Børge Brende vil delta på vegne av Regjeringen. Det skjer også mye i dagene før med bl.a plakatverksted for de som vil bidra til å prege marsjen med kreative plakater og symboler. 

Som en del av markeringen skal underskrifter fra Klimapilegrim 2015 presenteres for norske myndigheter og dette blir den offisielle avslutningen på underskriftskampanjen. Om du fortsatt ikke har skrevet under, kan du gjøre det HER og spre videre til andre i ditt nettverk.

Folkets klimamarsj blir årets største klimamarkering, og kanskje den største noensinne! Flott om du og din menighet / ditt kirkesamfunn blir med!

  

SE HELE NYHETSLISTEN